Kerstdiner voor alleengaanden en ouderen op Fort Vreeswijk

Stichting Dorpshuis Fort Vreeswijk organiseerde zondag 27 december j.l. een diner voor ouderen en alleenstaanden uit de wijk. De stichting wil er voor zorgen dat zoveel mogelijk mensen de dagen rond Kerst niet alleen hoeven te vieren. Vrijwilligers hebben dan ook de afgelopen weken hard gewerkt aan de voorbereiding. Ruim veertig mensen werden in een sfeervol aangeklede zaal van het Dorpshuis verwend met meerdere diner gangen. Het diner werd muzikaal omlijst door gitariste en zangeres Merel Koman. de opkomst was groot.

Mede dankzij hoofdsponsor ’t Veerhuis Nieuwegein en nog twee sponsoren kon dit diner met een geringe eigen bijdrage georganiseerd worden, aldus van Meegen. Zij licht toe dat het een grote eer is om dit jaar voor het eerst iets dergelijks in het Dorpshuis te kunnen doen en dat het een wens van het Bestuur is om dit wellicht in de toekomst vaker te mogen organiseren nu het Dorpshuis blijft bestaan.

Het voltallige keuken- en bedieningsteam van Fort vrijwilligers werd onder luid applaus door de gasten bedankt. Aan het eind van het zeer geslaagde diner werden de gasten ook nog verrast met een kerstpakket.

Wees betrokken. Reageer en geef een reactie op bovenstaand artikel!

Onze adverteerders maken pen.nl mogelijk